Om os

At have erhvervsrengøring af høj kvalitet, er mere end blot en fryd for øjet.

 

Rengøring af høj kvalitet sikrer samtidig et højt niveau af hygiejne og renhed. Dette er med til at skabe tilfredse medarbejdere og ordentlige forhold.

 

Vi sørger altid for at etablere og bevare et godt samarbejde med vores kunder. Kommunikation mellem vores medarbejdere, kvalitetsinspektører og kunder er et vigtigt fokusområde for os. Derfor besøger vi ugentligt vores kunder for at gennemgå den forgangne uges arbejde og aftale næste uges opgaver.


Miljøvenligt rengøringsfirma med kvalitetspolitik

 

Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet. Dette betyder, at hvis du vælger os som rengøringsfirma, behøver du ikke at bekymre dig om, hvilke produkter, som er de mest miljørigtige at bruge, og om der er nogle dårlige tilsætningsstoffer i. 


Uanset hvilken rengøringsservice vi udfører som professionelt rengøringsfirma, sørger vi altid for at bruge miljøskånende og allergivenlige rengøringsmidler.


Som hovedfokus i vores miljøpolitik har vi hele tiden fokus på en bæredygtig fremtid, selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rengøringsservice.

Meget tilfredse

Vi bruger Advance Rengøring til rengøring af vores 200m2 kontorer og har været tilfredse med indsatsen, og især den positive kommunikation og altid hurtige tilbagemelding og hjælp hvis vi har brug for det.


Maria fra Drauschke Consult A/S Århus V.

Professionel virksomhed

Vi er glade for samarbejdet med Advance Rengøring, professionel virksomhed og god rengøringsservice.


Klaus fra Mermaid Århus

unsplash