Erhvervsrengøring

Hos Advance Rengøring servicerer vi hele Århus og det meste af østjylland, med gennemgribende og skarp erhvervsrengøring og vi har et rigtig godt øje for detaljen.

 

Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til det danske erhvervsliv, bl.a. til kontorer, skoler, lægeklinikker, hospitaler m.m. Søger du den daglige eller den ugentlig erhvervsrengøring, så er Advance Rengøring et sikkert valg. Vi har et stabilt og erfarent personale, som er klar til at tage hånd om opgaven i din virksomhed. Vores personale er vant til selv at tage intiativ og løbende holde øje med hvad der trænger. 


Fokus på opfølgning

 

Når først opgaven er i gang, kommer vores inspektør løbende på besøg eller der opfølges på mail fra ledelsen. Du kan være sikker på at vi sætter en ære i vores arbejde og levere et flot stykke arbejde.


Netop kommunikation med kunden har topprioritet, derfor vil du altid få et imødekommende og venligt svar på evt. spørgsmål du måtte have. Vi er altid fleksible og løsningsorienterede.
Kontakt os i dag og kom nemt i gang


Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, så skal vi sørge for at du modtager et tilbud som dækker dine ønsker og behov. Husk vi dækker hele Århus, og rent faktisk hele østjylland ved den rette opgave.

Meget tilfredse

Vi bruger Advance Rengøring til rengøring af vores 200m2 kontorer og har været tilfredse med indsatsen, og især den positive kommunikation og altid hurtige tilbagemelding og hjælp hvis vi har brug for det.


Maria fra Drauschke Consult A/S Århus V.

Professionel virksomhed

Vi er glade for samarbejdet med Advance Rengøring, professionel virksomhed og god rengøringsservice.


Klaus fra Mermaid Århus

unsplash